پرسش و پاسخ

  • چرا از منابع چربی در جیره استفاده می‌شود؟

    چربی‌ یک ماده مغذی ضروری و سودمند است، و بقا و عملکرد حیوانات بدون آن ممکن نیست! از دیدگاه یک پرورش‌دهنده، حفظ عملکرد تولیدی و تولیدمثلی و دستیابی به حداکثر پتانسیل ژنتیکی گله‌های امروزی بسیار حائز اهمیت است. محدودیت‌های دستگاه گوارش و عدم تطابق آن با تغییرات ژنتیکی- اصلاح نژادی- تغذیه‌ای صورت گرفته، لزوم استفاده از جیره‌های متراکم و با انرژی بالا را برای حفظ و بهبود عملکرد حیوانات امروزی، بیش از پیش نشان می‌دهد. برای دستیابی به چنین جیره‌ و عملکردی، مکمل‌سازی چربی‌ها، به‌واسطه‌ی داشتن تراکم انرژی بیشتر نسبت به سایر مواد مغذی (کربوهیدارت‌ها و پروتئین‌ها)، یک ابزار عملی است! • ماده مغذی ضروری در هر جیره • بمب انرژی بدون رقیب برای تأمین انرژی • بهبود عملکرد دام(تولید شیر، کیفیت شیر، تولیدمثل و سلامتی)

  • چرا از پودر چربی محافظت شده خالص مانافت استفاده کنیم؟

    استفاده از چربی غیرمحافظت شده یا روغن در نشخوارکنندگان، می‌تواند با ایجاد یک پوشش روغنی اطراف فیبر، از هضم آن در شکمبه جلوگیری کند. همچنین، برخی اسیدهای چرب (واحد سازنده چربی) برای باکتری‌های هضم کننده فیبر سمی هستند. از این‌رو، وجود مقادیر زیادی چربی محافظت نشده موجب کاهش عملکرد شکمبه و بازدهی خوراک می‌شود. لذا ضرورت استفاده از پودر چربی محافظت شده در نشخوارکنندگان کاملاً مشهود است. پودر چربی خوش‌خوراک و خالص مانافت از روغن %100 گیاهی تولید شده و به‌واسطه اندازه ذرات و تکنولوژی تولید، بدون تأثیر مخرب بر عملکرد شکمبه، انرژی لازم را برای دام تأمین می‌کند.

  • چرا از پودر چربی کلسیمی در جیره نشخوار کننده استفاده می‌شود؟

    هدف از تولید چربی کلسیمی برای نشخوارگنندگان محافظت از شکمبه در برابر چربی و جلوگیری از کاهش قابلیت هضم فیبر، و محافظت از چربی در برابر شکمبه و جلوگیری از بیوهیدروژناسیون اسیدهای چرب غیراشباع است. مزیت اصلی استفاده از پودر چربی کلسیمی تأمین بخشی از اسیدهای چرب غیراشباع ضروری (به‌خصوص امگا 6 و امگا 3) است تا با رسیدن به روده و جذب، اثرات سودمند خود را اعمال نمایند. پودر چربی کلسیمی مانافت منبع غنی از اسیدهای چرب غیراشباع ضروری است و به واسطه‌ی فن‌آوری تولید، بدون تأثیر منفی بر عملکرد شکمبه از آن عبور کرده و با هضم در روده، به بهبود عملکرد تولیدی و تولیدمثلی دام کمک می‌کند. استفاده از چربی کلسیمی در طیور، علاوه بر تأمین انرژی و کلسیم، به یکنواختی جیره در مرغداری‌ها و بهبود کیفیت پلت تولیدی و افزایش عمر قطعات در کارخانجات تولید خوراک طیور کمک شایانی می‌کند.

  • ویژگی‌‎ها و مزایای مصرف پودر چربی کلسیمی مانافت در طیور چیست؟

    پودر چربی کلسیمی قیمت مناسب و مقرون به صرفه نسبت به روغن داشته، تأمین بخشی از انرژی متابولیسمی مورد نیاز طیور، منبع کلسیم، کاهش هزینه‌های جیره غنی از اسیدهای چرب غیراشباع ضروری قابلیت هضم بالا، بهبود ضریب تبدیل غذایی افزایش وزن روزانه بیشتر، افزایش تولید و وزن تخم مرغ بهبود باروری گله، کاهش اثرات مضر تنش گرمایی، سهولت ترکیب با جیره، ایجاد خوراکی با بافت یکنواخت، افزایش استحکام و سختی پلت، کاهش گرد و غبار خوراک، کاهش استهلاک ماشین‌آلات، کاهش برق مصرفی، حمل و نقل و انبارداری بسیار آسان، عاری از پاتوژن و میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا و کاهش میزان هدروی نسبت به روغن‌ها می‌گردد.

  • ویژگی‌‎ها و مزایای مصرف پودر چربی کلسیمی مانافت در دام چیست؟

    پودر چربی کلسیمی مانافت دارای کیفیت بالایی است که رنگ و بوی محصول نشان دهنده این مزیت محصول می‌باشد. آنالیز برتر اسیدهای چرب در پودر چربی کلسیمی برای بهبود عملکرد گله گاوهای شیری مناسب بوده و علاوه بر اثر افزایش تولید شیر و درصد چربی شیر موجب بهبود وضعیت اسکور بدنی(BCS)، افزایش عملکرد تولید مثل، سلامت گله و در نهایت ماندگاری گاوهای شیری در گله می‌گردد.

  • مزایای مصرف پودر چربی خالص مانافت در دام چیست؟

    پودر چربی خالص مانافت دارای پروفایل اسید چرب با کیفیت بوده که نسبت مناسبی از اسید پالمیتیک و اسید استئاریک می‌باشد که برای حمایت از تولید شیر و درصد چربی شیر مناسب بوده و از طرفی نیز از مباحث تولیدمثلی و سلامتی از گاوهای شیری حمایت کرده و موجب بهبود تولید مثلی خواهد شد. حفظ کیفیت پودر چربی خالص از اهمیت بسیاری برخوردار است که مانافت دارای شهرت خوبی در زمینه کیفیت محصولات می‌باشد.

سئوالات خود را از ما بپرسید

faq-contact